Extra mogelijkheden voor uw vacatures

 

Of u nou meerdere vacatures, doorlopende vacature of een accuut personeelsprobleem heeft,
er is altijd wel een manier om uw vacatures extra onder de aandacht te brengen.

Uw eigen bedrijfspagina

Vanaf 3 vacatures bieden wij de mogelijkheid voor een volledig op maat gemaakte bedrijfspagina. Op deze pagina kunt u meer informatie over uw organisatie vertellen en staan tevens al uw vacatures bij elkaar. De bedrijfspagina staat 1 jaar lang online en tevens zal uw bedrijfslogo op de homepage van onze website worden getoond met een link naar uw bedrijfspagina.

Campagne op Facebook

Wij creëren een op maat gemaakte Facebook-campagne voor uw vacature. De advertentie bevat uw bedrijfslogo en link naar uw vacature op www.vacaturesinwijk.nl. De campagne richten wij specifiek op kandidaten op Facebook die voor uw vacature interessant zijn.

Advertentie op LinkedIn

Wij creëren een op maat gemaakte LinkedIn-advertentie voor uw vacature. Deze advertentie bevat uw bedrijfslogo en link naar uw vacature op www.vacaturesinwijk.nl. De advertentie richten wij specifiek op kandidaten op LinkedIn die voor uw vacature interessant zijn.

Sponsoring op Indeed

Wij plaatsen uw vacature op de beste manier op Indeed. Uw vacature wordt gesponsord voor een bepaalde periode, zodat deze extra zichtbaar wordt voor kandidaten die op uw functie zoeken.

Advertentie op Google

Wij creëren een op maat gemaakte Google Ads advertentie voor uw vacature. Deze advertentie bevat uw bedrijfsnaam en een link naar www.vacaturesinwijk.nl. De advertentie zal getoond worden bij zoekwoorden die voor uw vacature relevant zijn.

Uitzenden

Wij verzorgen de gehele werving en voorselectie. Daarna regelen wij voor u het juridisch werkgeverschap, de inschaling conform CAO, de verloning van de gewerkte uren, de loonstrook van de uitzendkracht en de afdracht loonbelasting & sociale premies.

Payrolling

Gedurende 1,5 jaar kunt u medewerkers zeer flexibel inzetten op basis van een Payroll overeenkomst. U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. In de praktijk blijkt telkens weer dat de kosten die wij in rekening brengen voor Payroll, ruimschoots opwegen tegen de besparing in geld, tijd en risico’s.

Werving & Selectie

Wij gaan gericht op zoek naar kandidaten die het beste passen op uw vacature. Met ons uitgebreide netwerk in Wijk bij Duurstede en omgeving en onze eigen database met ruim 3.000 kandidaten beschikken wij over kandidaten die u zelf wellicht nooit kunt vinden.

Vul het formulier in om meer informatie over de prijzen te ontvangen.

    Geef aan waar u informatie over wilt ontvangen:Een eigen bedrijfspaginaCampagne op FacebookAdvertentie op LinkedInSponsoring op IndeedAdvertentie op GoogleUitzendenPayrollWerving & Selectie